Responsabilitat social i ètica

Ens defineix la naturalesa dels nostres projectes

Actuar de manera responsable des de la perspectiva social i mediambiental és un dels pilars fonamentals de la nostra filosofia com a empresa. B.Link dona suport i s’implica en projectes transformadors que milloren el benestar de la societat i la salut del planeta, alineats amb l’agenda pel canvi de les principals organitzacions internacionals.

Combatre la pobresa, reduir les desigualtats, fomentar la salut i el benestar, treballar per ciutats i comunitats més sostenibles o bé potenciar la inclusió social de la gent gran, persones amb discapacitat, migrants i altres col·lectius vulnerables són alguns dels aspectes que els projectes amb què treballem tracten de millorar o assolir, i en els que creiem fermament.

La nostra missió és ajudar els agents del canvi a construir una societat més equitativa, sostenible i justa.

Treballem per un impacte social i mediambiental positiu!

Una relació estreta i de confiança

La naturalesa dels projectes europeus és complexa i es caracteritza per terminis ajustats, pics de treball d’alta intensitat, gestió d’escenaris incerts, etc. Per abordar aquestes situacions de manera eficient, l’aposta de B.Link és crear vincles estrets amb el client i relacions de confiança que van més enllà de la simple prestació d’un servei. El nostre equip fa seus els projectes dels clients i s’implica com un soci més en totes les seves fases, garantint proximitat, empatia i compromís per assegurar resultats satisfactoris.