Què és B.Link?

Conèixer B.Link

B.Link és una empresa de consultoria experta en fons europeus i altres institucions internacionals. Assessorem i acompanyem els nostres clients en la seva estratègia d’internacionalització i durant tot el cicle del projecte. 

Oferint suport individualitzat a entitats públiques i privades des del 2014, a B.Link estem especialitzats en l’obtenció i gestió de finançament per impulsar projectes de cooperació que persegueixen el compliment de l’Agenda de la Unió Europea, el Pacte Verd Europeu, el Pilar Europeu dels Drets Socials o la Política de Cohesió.

Des de la nostra oficina a Barcelona donem suport a la implementació de projectes de múltiples sectors i temàtiques a països d’arreu d’Europa i del Mediterrani.

Generem noves oportunitats de creixement!

Projectes europeus
+ 0
Programes européens
0
Països d'intervenció
0
Clients
+ 0

L’essència de B.Link

A B.Link ens agrada definir-nos com una empresa de confiança i propera. Treballem estretament amb els clients i les entitats que col·laboren en cada projecte, i apostem per un tracte personalitzat i individualitzat. 

El nostre equip multidisciplinari i plurilingüe està format per professionals de nacionalitats diverses, experts en el desenvolupament de negoci internacional que, de manera empàtica i resolutiva, garanteixen professionalitat, coneixement i experiència en l’acompanyament i la gestió dels projectes.

Sentim els projectes com a nostres

Dedicació, entrega i compromís amb els projectes. Aquests tres factors són clau per definir la tasca que realitzem a B.Link i la relació amb les iniciatives que recolzem, des de la fase més inicial de la formulació de proposta fins a l’avaluació i el tancament.

A B.Link ens endinsem en els projectes per atendre totes les sol·licituds del client, oferir el nostre suport, proposar solucions, facilitar les tasques i gestions i, en definitiva, assegurar el seu bon funcionament.

Creiem i apostem per les iniciatives amb què treballem!